πηγή φωτογραφίας: pinterest.com
Υλικά
κουβερτούρα: 300 γρ. σπασμένη σε κομματάκια
κρέμα γάλακτος: 60 mlφιστίκια Αιγίνης: 100 γρ. ψίχα, ψιλοκομμένη
καρυδόψιχα: 100 γρ. ψιλοκομμένη
κακάο: 100 γρ. κοσκινισμένο
Προετοιμασία
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Αναμειγνύετε τη
λιωμένη κουβερτούρα με την κρέμα γάλακτος και το κονιάκ ή το μπράντι.
Προσθέτετε την καρυδόψιχα, την άχνη και τα φιστίκια Αιγίνης και
ανακατεύετε καλά. Αφήνετε το μείγμα να σφίξει στο ψυγείο, μέχρι να
πλάθεται.
Φτιάχνετε με το μείγμα 24 μικρές τρούφες
και τις κυλάτε στο κακάο ώστε να καλυφτούν από παντού. Αφήνετε τις
τρούφες να κρυώσουν και τις σερβίρετε φτιάχνοντας ένα μικρό βουναλάκι.
Διατηρούνται σε μεταλλικό κουτί.
Καλή επιτυχία!
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.