πηγή φωτογραφίας: pinterest.com
Υλικά
1 κιλό φράουλες
800 γρ. ζάχαρη
800 γρ. ζάχαρη
Προετοιμασία
1. Γίνεται ακριβώς όπως η μαρμελάδα φράουλα μόνο που δεν πολτοποιούμε το φρούτο.
2. Διαλέγουμε μικρές φράουλες όταν είναι η εποχή τους για να έχουν άρωμα. Μην πάρετε μεγάλες φράουλες που έχουν μόνο εμφάνιση.
3. Τις πλένουμε και κόβουμε το κοτσανάκι.
4. Τις βάζουμε σε κατσαρόλα μια στρώση ζάχαρη μια φράουλες.
5. Τις αφήνουμε μια νύχτα σε θερμοκρασία δωματίου.
6. Την άλλη μέρα το νερό έχει γίνει σιρόπι κι έτσι το βάζουμε να βράσει περίπου μισή ώρα μέχρι να δέσει το σιρόπι.
2. Διαλέγουμε μικρές φράουλες όταν είναι η εποχή τους για να έχουν άρωμα. Μην πάρετε μεγάλες φράουλες που έχουν μόνο εμφάνιση.
3. Τις πλένουμε και κόβουμε το κοτσανάκι.
4. Τις βάζουμε σε κατσαρόλα μια στρώση ζάχαρη μια φράουλες.
5. Τις αφήνουμε μια νύχτα σε θερμοκρασία δωματίου.
6. Την άλλη μέρα το νερό έχει γίνει σιρόπι κι έτσι το βάζουμε να βράσει περίπου μισή ώρα μέχρι να δέσει το σιρόπι.
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.