Υλικά
1 μαύρη σοκολάτα κουβερτούρα ή 200 γραμμάρια περίπου
250 γραμμάρια αμύγδαλα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Προετοιμασία
Σε μπεν μαρί λιώνουμε τη σοκολάτα. Έπειτα ρίχνουμε τα αμύγδαλα και ανακατεύουμε. Αποσύρουμε το μπεν μαρί από τη φωτιά. Έχουμε στρώσει μια μεγάλη λαδόκολλα και πάνω της βάζουμε μία μία κουταλιά από το μείγμα. Αφού κρυώσουν τα βγάζουμε από τη λαδόκολλα και είναι έτοιμα για απόλαυση!
Καλή επιτυχία!
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.