Tuesday, September 24, 2013

Μωσαϊκό (κορμός)

                                πηγή φωτογραφίας: pinterest.com
Συστατικά

2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ
κακάο σε σκόνη 
1 βούτυρο ανάλατο
1 ζαχαρούχο γάλα

Διαδικασία παρασκευής

Σπάμε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια. Σε άλλο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο, το οποίο έχουμε αφήσει αρκετή ώρα σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με το ζαχαρούχο γάλα. Έπειτα, ρίχνουμε στο μείγμα τα μπισκότα και ανακατεύουμε με τα χέρια. Μετά, ρίχνουμε το κακάο και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε καλά με τα χέρια. Η ποσότητα στο κακάο εξαρτάται από τις προτιμήσεις μας!
Στο τέλος δίνουμε σχήμα(συνήθως μακρόστενο) στο μείγμα πάνω σε ένα κομμάτι λαδόχαρτο. Έπειτα, το τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το τοποθετούμε στο ψυγείο για δύο ώρες.

Καλή επιτυχία!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.