πηγή φωτογραφίας: pinterest.com
Υλικά
1 κιλο σπανάκι
1 ψιλοκομμενο πράσσο
1 κρεμμυδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3/4 κούπας ρύζι
Ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
1 ψιλοκομμένη ντομάτα
Χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι
2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Ένα ματσάκι άνηθο
Προετοιμασία
Καλή επιτυχία!
Υλικά
1 κιλο σπανάκι
1 ψιλοκομμενο πράσσο
1 κρεμμυδι ψιλοκομμένο
1 ματσάκι φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3/4 κούπας ρύζι
Ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
1 ψιλοκομμένη ντομάτα
Χυμό από ένα μεγάλο λεμόνι
2 σκελιδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Ένα ματσάκι άνηθο
Προετοιμασία
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και βάζουμε το πράσσο τα κρεμμύδια κ το σκόρδο. Αλατοπιπερωνουμε μέχρι να γίνουν διάφανα. Μετά βάζουμε το σπανάκι και την ντομάτα κι έπειτα το ρύζι. Προσθέτουμε μια κούπα νερό (μπορεί να χρειαστεί κ λίγο παραπάνω) και το σιγοβράζουμε για 20 λεπτά σε μέτρια φωτιά. Στο τέλος ρίχνουμε τον άνηθο με τον χυμό από λεμόνι και σερβίρουμε με γιαούρτι.
Καλή επιτυχία!
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.