Sunday, March 2, 2014

Μακαρονοσουφλέ

                                 πηγή φωτογραφίας: pinterest.com

Υλικά


1 πακέτο rigatoni
750γρ τριμμένα τυριά ανακατεμένα (κασέρι,ένταμ,ρεγκάτο)
1 σκελίδα σκόρδο
1 πιπεριά
1 κουτί ντοματοχυμό
1 κουτί κρέμα γάλακτος
αλάτι-πιπέρι
λάδι

Προετοιμασία
 
Βράζουμε τα μακαρόνια για 5 λεπτά. Ετοιμάζουμε την σάλτσα. Καιμε λίγο λάδι σε ενα κατσαρολάκι και προσθέτουμε τον τοματοχυμό, το σκόρδο, την πιπεριά, αλάτι, πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν
Σε ένα πυρέξ βάζουμε μια στρώση ριγκατόνι,απο πάνω σάλτσα και στο τέλος τυρια. Επαναλαμβάνουμε με την ίδια σειρά. Τέλος περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει καλά η επιφάνεια.

Καλή επιτυχία!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.