πηγή φωτογραφίας:pinterest.com
Υλικά
1 λίτρο τσικουδιά
4 κουταλιές της σούπας θυμαρίσιο μέλι
2 ξυλάκια κανέλα
4 καρφάκια γαρύφαλλο
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας συνεχώς. Προσέχουμε να μην πάρει φωτιά από τις αναθυμιάσεις της τσικουδιάς. Μόλις πάρει βράση σβήνουμε τη φωτιά, το σκεπάζουμε με το καπάκι της για 10' να πάρει τα αρώματα.
Στη συνέχεια το πίνουμε κρύο ή ζεστό!
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.