με ζαμπόν και τυρί!
Υλικά
1 φύλλο για πίτες
ζαμπόν
τυρί
βούτυρο
Eκτέλεση
Ανοίγουμε το φύλλο, αν δεν είναι έτοιμο ανοιχτό, και βουτυρώνουμε με ένα πινέλο όλη την επιφάνεια της σφολιάτας. Στη συνέχεια βάζουμε το ζαμπόν και το τυρί μέχρι να καλύψουμε τη σφολιάτα. Ξεκινάμε να τυλίγουμε σε ρολό(από τη μεγαλύτερη επιφάνεια) τη ζύμη μέχρι να γίνει ένα μεγάλο ρολό. Κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε στο φούρνο μέχρι να ροδίσουν.
Καλή επιτυχία...είναι νοστιμότατα!!!
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.