Υλικά
1 κιλό πατάτες
δεντρολίβανο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
βασιλικό
Κόβουμε τις πατάτες κατά μήκος στα τέσσερα κ έπειτα σε μικρά κομμάτια σαν κυβάκια. Τις βάζουμε σε ένα ταψί με λάδι και βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγαμη καιι το βασιλικό. Σιγουρευόμαστε πως όλα είναι καλά αναμειγμένα με τις πατάτες. Στο τέλος, ρίχνουμε λίγο δεντρολίβανο.
Χρειάζεται μία ώρα ψήσιμο σε μέτρια θερμοκρασία. Μην ξεχνάτε να ανακατεύετε διαρκώς.
Ίσως χρειαστεί να προσθέσετε στην αρχή λίγο νερό(μισό ποτήρι)
Καλή επιτυχία!
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.